deLillos´85 til Sliperiet!

Ah, det er med stor glede vi bringer en storslagen konsert til Sliperiet i september.
Et herlig møte på nostalgitripp med 20 års spillekunst; 18. september møter Larvikskvelden deLillos´85!

Billetter kjøper du her.

deLillos´85 spurte om det var greit at de spilte låter fra Suser avgårde og flere tidlige plater, og vi sa jippi! Forvent deg kjente låter som Tøff i pyjamas, Siste sommerferiedag og Livet er en liten dings. De spiller også fra plata som kom i fjor, som vi sterkt anbefaler, glødende fin. Om du har en spesiell låt du vil høre, oppfordrer de deg til å lage drømmesettlister på nettsiden sin; www.delillos.no

Den 18. september vil dere også møte ny norsk musikk før og etter konserten med deLillos´85. Disse annonseres snarlig. Info om konserten finner du her, og nettsiden vil oppdateres fortløpende fram mot konserten.

Konserten er i samarbeid med, og som en del av Citisense 08
Vi er stolte av å være endel av en konferanse som handler om byutvikling, næringsutvikling og miljøkvaliteter satt i sammenheng. Vi kommer nok til å høre gjennom veggen innimellom rigginga av konserten. Sliperiet er pusset opp til å være et svært egnet konsertlokale. Hammerdalen er stien opp fra det nye kulturhuset, et tidligere industriområde hvor kultursentrum nå er i ferd med å feste anker.

Velkommen til en herlig kveld!

Mer info fra oss, Citisense 08 og litt lesning på TheShop.

www.brodrenebok.no www.citisense.no www.theshop.no

Tagger: