Hvordan komme seg til og fra deLillos´85

Det er ikke vanskelig hverken å komme seg til eller fra Larvik for å oppleve Citisensekonferansen og konserten med deLillos´85. Her er noen forslag:

Tog
Det mest miljøvennlige alternativet er å komme fram til konferanselokalene og konsertlokalet Sliperiet med tog. Det hele foregår ca 400 meter fra Larvik Stasjon. Det vil bli skiltet langs gangveien frem til konferanselokalet. Togtider og billetter finner du hos nsb.no

Bil
Dersom du kjører bil, følger du skilting etter avkjøring til Stavern fra E18 ved Farrisvannet. Beregn god tid til parkering ca. 200 meter fra konferansen. Se kart med omtrentlig kjørerute hos gulesider.no

Buss
Telemarksekspressen og Timekspressen stopper rett ved Larvik stasjon, følg skilt langs gangvei 400 meter til konferanselokalet.

Overnatting
Det kan lønne seg å være tidlig ute med å bestille hotellrom. Quality Hotel Grand Farris ligger fem minutters spasertur fra konferanselokalene. Oppgi kode csq ved kontakt med hotellet. Ellers kan vi anbefale Trudvang Gjestegård som også kun er en liten spasertur unna.

Tagger: , , , , , , , , ,