Komplett konsertkveld!

Foto: Line Loholt Levinsen

Kvelden ligger å venter på deg, med Bellman og Freddy and The Casual Rap Orchestra som styrmenn mot nye musikalske gallakser!

Salget av billetter går bra, Sliperiet kommer til å bli en perfekt ramme for kvelden, og nå avslører vi endelig hele programmet! deLillos´85 er selvsagt hovedattraksjonen, men publikum vil få oppleve flere musikalske toppnavn 18. september. Klokken åtte entrer Bellman scenen, med strykere og et knippe spennende musikk fra sin kommende debutplate. Bellman har vært et hett navn siden han ble løftet fram av NRK´s Urørtredaksjon ett par år tilbake, og nå kan vi endelig høre resultatet av det han har jobbet med i studio gjennom våren. Hør musikk og les mer om Bellman på hans MySpaceside.

Etter konserten med deLillos´85, blir det mulighet for å bevege seg inn til vårt klubblokale i Kulturskolens gemakker, for en live hiphop opplevelse med Freddy and The Casual Rap Orchestra. Dette er storbandversjonen med dyktige, unge musikere, kordamer og det hele. Bandet nyter stor anseelse i miljøet, men makter også å strekke ut hånda til alle musikkinteresserte. Hør og les mer om Freddy og gjengen på deres MySpaceside.

Les også mer i Østlandsposten.

Tagger: , , , , ,