Trudvang slott 2.juledag 08

Juvelen, Los Bastardos, Friska Viljor, Freddy And The Casuals, Dj Muriazz, Dj Chali og mer!

På vei til 2. juledagsfest på Trudvang

Å jadda, også i år inviterer vi dere til fest på vårt gods på toppen av haugen! Vi spenner slottets dører åpne, serverer herlig musikk i stuene, varme og godt selskap. For hva er vel herligere enn å la tanter og fjas være hjemme, og for en magisk kveld leke i Gunder og Henriks verden? Det har vært så hyggelig og fint de foregående årene, og denne julen sparer vi ikke på kandisen! Alt er pakket inn i silkebånd, klappet og klart med herlige band og dansbare dj’s! Kjøp billett her!

For vi har godteri i gavesekken, en herlig blanding av lokale helter, internasjonale storheter og pophelter, rett og slett fordi vi vil at du og dine skal ha det fint! Her på verdensveven er du så heldig at du kan få en forsmak på denne herlige kveldens utvalg av konfektblanding av alt fra rå rock til superpop og disco.

Enda nytt band; Freddy And The Casuals
Freddy And The Casuals er et herlig friskt, ungt og utadvendt og ikke minst dansevennlig band. I utgangspunktet er dem et rap-orkester med en eklektisk musikalsk bakgrunn, som rock, soul og funk, jazzblås med rytmer fra afrobeat, Brasil og krautprog. Besetning på ti inkluderer en blåserekke, perkusjon, trekkspill og tre korister i tillegg til bass, gitar og trommer. Blant forbildene er band som The Roots, Pharoahe Monche, Nas, Can og Gong. Vi tror jaggu de er forbilder for oss vi, dette blir en fin avslutning på kvelden!

Kjempestolte er vi av å ha fått tak i Gunders nye, store kjærlighet; Friska Viljor!
Dette er duggfrisk pop med sving i knærna og vind i det lange håret, mandolinen leder ann kjappe svinger innom alt fra Beach Boys til Arcade Fire. Fra scenen på Trudvang får vi høre lyden av morsomme, smarte, pene og muligens fulle gutter. Rettogslett høykvalitets indiepop fra Stockholm, Sweden, sjekk det ut!

Friska Viljor on and on live at Nyhetsmorgon 2008

Juvelen? sier du. Jepp! sier vi, noe av det frekkeste poppen ørene og beina dine noen gang har opplevd. En eksplosjon av ett énmanns discoinferno, like catchy som kusma!
Bare sjekk her, låter og videos på verdsveven; Dans beibi, dans!

myspace.com/juvelen & juvelenjuvelen.com

Los Bastardos er Larviks svar på 30 år med heavyrockhistorie. I løpet av en konsert presenteres The monsters of Rock med brei beinføring, løs bart og plenty innlevelse. Med andre ord, høyt og gøyt og sinnsykt lite selvhøytidlig. Kom og kos deg med rå crazyrock!

op.no/kultur skriver om kulturfenomenet.

Ikke nok med det, vi har såklart herlige dj´s som spiller plater så du skulle ønske kvelden aldri tok slutt! Snart kommer de siste bandene til å bli avslørt også, mer morro i vente!

Dette er vår sjette 2. juledagsfest, og igjen er vårt mål å lage verdens største vennersvenneralenehjemmefest. Hele Slottes skal brukes, det er lov å flørte i finstua med løs slippsknute og bredt perlekjede. Hva med å henge i kjellerpuben og fortelle skrøner, se en god en konsert eller tre, henge ved poolen og røyke deg rød? Det blir dansing og svansing, kos og fjas med gamle og nye venner, blide, fine folk.

Det er også iår mulighet for å leie seg rom for natten, så ta gjerne en telefon til Trudvang om det der. Nummer er: 33 16 52 70

Men det viktigste er at DU og DINE kommer! Så mail dere på her.

Vi gleder oss som to gærne nisser til å se dere! Varme hilsner fra Henrik og Gunder

Tagger: , , , , , , , , ,