BigBang – 13/03/09

Hvem
BigBang
When
fredag 13. mars, 2009
21:00 - 18 årsgrense
Where
(map)
Other Info
Bigbang i Larvik!
13 mars kommer krafttrioen over alle, Bigbang til Larvik! Nå som Greni & Co er tilbake fra lange turneer i USA og England til strålende kritikker, er det et topptrent superband vi møter, med en av sine sterkeste plater i ryggen. Det blir selvfølgelig også gamle hitter på programmet. Dette er rock med energi og kraft som lener til gamle helter, men som også fornyer sjangeren med sterk egenart. Dette blir gøy!

“They seem to have perfected melding Allman Brothers-like harmonies, the hum-along quality of a really good Tom Petty, and the guitar outbursts of a J. Mascis moment.” — Evan George, LA Alternative

“Led by singer-guitarist Oystein Greni, Bigbang lit the power-pop chime and songwriting of Big Star and late-Eighties R.E.M with the power blues dynamics of Stevie Ray Vaughan's Double Trouble.” - Rolling Stone, senior editor David Fricke

“Crosby, Stills, Nash & Young with Balls.” - The Sun (U.K)

Billetter kr 300,- selges på The Shop og Munken Kino i Larvik.
Konserten har 18 årsgrense.

« Back to the calendar

Tagger: , , ,