Det är jag som är döden – 20/03/09 – Sporet

Hvem
Det är jag som är döden
When
fredag 20. mars, 2009
21:00 - 20
Where
Storgata 15
Larvik
Other Info
Det är jag som är döden på Sporet, Larvik
Fredag 20. mars. Dører kl. 20, konsert kl. 22. Billetter 120,-

Poptrekløveret flagrer igjen, og nå skal Larviks nye klubbscene Sporet få dampe i natten! D a j s a d har brukt vinteren til å meditere over et knippe nyutklekkede pop-noir-slagere, og kan love en konsert så ilter som en ørn og så eksplosiv som en blodrød solnedgang.

Samtidig som debutalbumet “Hey space!” skal lanseres i selveste utlandet i disse dager, forberedes et nytt og kongelig album for slipp i september.

D a j s a d er Hilmar Bergendahl Larsen, Jakob Langvik og Kyrre Bjørkås. De trakterer ståtrommer, rytmeboks, twanggitar og et par grimme synthesizere med diskobass. Dertil kommer en mannevokal like sagnomsust som den er dobbel, kjent for å sprette fra myk som en plomme til sprø som en kjeks i en og samme melodi! Velkommen, alle som en!
Det är jag som är döden på MySpace

« Back to the calendar

Tagger: , ,