Bellman på Farris Bad lørdag 16. mai

bellman_farris_bad

En kjempefest finner sted på det nye Farris Bad hotell natt til 17. mai, da vi inviterer på et favorittband, gode dj’s og åpent hus!
Det er stort å kunne åpne hotellets konsertvirksomhet med den flotte musikken til Bellman. Larviksmannen som med sin første utgivelse ”Mainly Mute” gikk rett inn på VG-lista og som for tiden er på turné land og strand rundt. Og han gjør bokstavelig talt strandhugg når han tar med hele sitt orkester til Farris Bad denne magiske kvelden.

Musikken kan man plassere et sted mellom Mercury Rev, Sigur Rós og Damien Rice, vare poplåter som ikke er redd for store refrenger, kassegitar og piano som finner sin forløsning i drivende bass og himmelskårne fioliner. Liverykte til Bellman bør være i orden her i byen, med ett utsolgt Sliperiet som også ble filmet, og flere solo/ duokonserter rundt om i byen. Denne kvelden vil det være rom både for det nære og intime, til ryggmargsristende storscenerock !
Lydsjekk: www.myspace.com/bellmanmusic

Tagger: , , , , ,