Bellman – 16/05/09 – Farris Bad

Hvem
Bellman
When
lørdag 16. mai, 2009
20:00 - 18
Where
Farris Bad (map)
Farris Bad

Fritzøe Brygge 2


Larvik, Norway 3264
Other Info
Musikken til Bellman kan man plassere et sted mellom Mercury Rev, Sigur Rós og Damien Rice, vare poplåter som ikke er redd for store refrenger, kassegitar og piano som finner sin forløsning i drivende bass og himmelskårne fioliner. Liverykte til Bellman bør være i orden her i byen, med ett utsolgt Sliperiet som også ble filmet, og flere solo/ duokonserter rundt om i byen. Denne kvelden vil det være rom både for det nære og intime, til ryggmargsristende storscenerock !

Bellman består av Arne-Johan Rauan på vokal og gitar, Pål-André Rauan på keyboard, Bjørn Rummelhoff Hansen på diverse gitareffekter, Lasse Baklien på trommer, Eirik Vigeland på bass, Karolin Broosch på fiolin og Elisa Herbig på cello.

Dører kl 20, konsertstart kl 21. Billetter kr 200,- selges på The Shop, Farris Bad, Billettservice.no, 81533133 og Posten.
www.bellmanmusic.com, www.brodrenebok.no, www.farrisbad.no

Det er 18 års aldersgrense.

« Back to the calendar

Tagger: , , , , ,