Oppvarmer og afterburner til Bellman!

Petter Carlsen

Brødrene Bøk &Co mener bizznizz når vi sier vi skal lage helkveld! Konserten med Bellman den 16 mai på Farris Bad får også besøk av stjerneskuddet Petter Carlsen som oppvarmer, og fest på hotellet etterpå med Dj Muriaz og kompanjong!

Petter Carlsen er i noe av det samme musikalske landskapet som Bellman. Altaværingen skriver lavmælt, episk popmelankoli. Han har og en sterk og egenartet stemme, og hans EP fra 2006 ble ble utropt til en av årets beste debuter av Anders Grønneberg i Dagbladet. ”Musikken er episk uten å bli svulstig, omfangsrik og klangrik på en minimalistisk måte. Carlsen utviser melodisk treffsikkerhet og prikken over i-en er stemmen hans, som er full av følelser som fengsler.” sier han i anmeldelsen. ”Petter Carlsen har absolutt potensial til å bli Norges nye Thomas Dybdahl.” sier Aftenposten i sin anmeldelse fra årets by:Larm! Petter Carlsen er EMI’s store norske satsning i år, så vi kommer til å høre mer fra denne unge og talentfulle karen! Kom til Farris Bad for dobbelt så mye moro! Hør her du!; myspace.com/pettercarlsen

Dj Muriaz er Marius Jøntvedt fra Larvik som tok med seg dansemusikken til hovedstaden og gjorde seg et yrke av det! Til daglig jobber han med booking på Dattera til Hagen på Grønland, men om natten er han et stort glis bak platespillerene mens folk danser så gulvet rister. Han har flere ganger spilt i Larvik, på Øre, nese, hals og julefestene på Trudvang, nå skal det bli fint å svinge seg med han i barene på hotellet!