Anne Grete Preus til Larvik 15. juli!

anneg-4
Sammen med Farris Bad er vi stolte av å kunne presentere en sjelden og eksklusiv solokonsert med Anne Grete Preus!

Norsk rocks førstedame er i besittelse av en meget innholdsrik repertoarliste og konserten i Larvik blir helt spesiell for dette møtet. Vi vil høre sanger fra alle hennes flotte album, og kan vente oss klassikere som Jeg er en by, Sommerfuglvinger, Millimeter, Månens Elev, Ro meg over og flere. Det er også rom for ønsker fra publikum, for dette er en intim konsert der Preus slipper oss helt inn i skrivekammerset.Alene på scenen er det rom for spontanitet og improvisasjon med repertoaret. Sangene fremføres på både elektriske og akustiske gitarer, og med det varme nærværet i hennes karakteristiske og flotte stemme.  2009 er først og fremst et skriveår for Preus og det er sikkert sjanse for at artisten vil prøve nye sanger som enda er på skisseblokken før de spilles inn senere i år.

Det begynte som samfunnsengasjert rocker i Veslefrikk og gikk videre med kunstrock i postpunk bandet Can Can. Rock poeten fant nye farger til paletten sin etter utgivelsen av Bjørneboediktene i 1988. Siden det er det kommet syv soloutgivelser og den åttende, ”Om igjen for første gang” kom i oktober 2007.

Tekst og musikk har en likeverdig plass i Preus sanger, noe som gjør nettopp solokonsertene til en nær opplevelse for publikum. Det er dynamikken i Preus søkende tekster om sommerfuglvinger og hennes råhet i rockeinspirerte ”Millimeter” som gjør henne til en helt særegen og original kunstner, men er også blant de mest suksessrike norske artistene gjennom de senere årene med nærmere 400 000 plater solgt.

Intimiteten i en solokonsert slipper publikum nærmere kjernen i Anne Grete Preus univers, som rommer lengsel og undring, men også store doser livsappetitt og humor. Vi var heldige å oppleve henne selv i våres, og lover inspirerte 90 minutter som varer sommeren ut!

Onsdag 15. juli på Farris Bad. Dørene åpner kl. 20.00, konsertstart kl 21.00

For mer om Anne Grete Preus, se hjemmesiden www.annegretepreus.com
Farris Bad sin hjemmeside finner du her: www.farrisbad.no

Tagger: , , , , , ,