Anne Grete Preus – 15/07/09 – Farris Bad

Hvem
Anne Grete Preus
When
onsdag 15. juli, 2009
20:00 - 18
Where
Farris Bad (map)
Farris Bad

Fritzøe Brygge 2


Larvik, Norway 3264
Other Info
Farris Bad er stolte av å kunne presentere en sjelden og eksklusiv solokonsert med Anne Grete Preus! Norsk rocks førstedame er i besittelse av en meget innholdsrik repertoarliste og konserten i Larvik blir helt spesiell for dette møtet. Vi vil høre sanger fra alle hennes flotte album, og kan vente oss klassikere som Jeg er en by, Sommerfuglvinger, Millimeter, Månens Elev, Ro meg over og flere.

Alene på scenen er det rom for spontanitet og improvisasjon. Fremført med både elektriske og akustiske gitarer, og med det varme nærværet i hennes karakteristiske og flotte stemme viser hun sitt fulle spenn.

Vi kan love inspirerte 90 minutter som varer sommeren ut!

Onsdag 15. juli på Farris Bad. Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00
Billetter 250,- selges på Farris Bad Spa Hotell og The Shop.
Konserten produseres i samarbeid med Brødrene Bøk &Co
annegretepreus.com, farrisbad.no

« Back to the calendar

Tagger: , , , ,