EstherOrkester – 16/10/09 – Sporet

Hvem
EstherOrkester
When
fredag 16. oktober, 2009
22:00 - 18
Where
Storgata 15
Larvik
Other Info
Nye norske artister som låter annerledes og lovende – det er jo noe av det vi liker aller best. Derfor ønsker vi velkommen til norsk plateoffentlighet Esther Buchmann (...) En stemme – både som sanger og låtskriver – verd å legge merke til.

- Bernt Erik Pedersen, Dagsavisen 21.04.09

Sporet byr på en nær duoversjon av fin musikk på fredag. EstherOrkester blander uhøytidelig singer/songwriterstil med det gjeveste fra alternativ pop, og legger til hint av stilfull kabaret og jazz. I et univers av ærlige løgner om alt fra blomkålsuppe til kjærlighet, er det de originale tekstene og uvanlige melodiene som utmerker seg spesielt, uten at det skakke tar fullstendig overhånd. EstherOrkester lager kort vei mellom scene og sal, og balanserer den lekne sangskrivingen med riktig dose melankoli. EstherOrkesters uttrykk er i høyeste grad sitt eget, men innimellom kan vi glede oss over å høre paralleller til artister som Kate Bush, Feist og Regina Spektor.

EstherOrkester kom ut med debutplata “Why we woo” våren 2009, til gode anmeldelser i norske aviser. I løpet av sommeren har de spilt et generøst antall konserter i både Norge og Danmark, blant annet under Copenhagen Jazz festival i juli. EstherOrkester er på en mini-norgesturne i disse dager, og er i gang med forberedelser til ny plate i 2010.

Konsertstart 22!! Seinest 22.30!!!!

Hør EstherOrkester her
EstherOrkester YouTube-kanal

« Back to the calendar

Tagger: , , , , ,