2 nye live- og djacts!

Center of the Universe

Center of the Universe og Things to Do in Horten When You´re Dead = garantert godfot og lett hode!

Ogjadda, nå smiler vi om mulig enda bredere! For vi veit at vi har finni musikere som veit å lage god fest! Med både konserter og favorittplater, blir også finstuene et fint sted for lett prat og dans, kos og klin iår!

Center of the Universe
Multimusikeren Jørgen ”Sissyfus” Skjulstad aka Center of the Universe slår seg sammen med Hortensgutta, så det blir heit i stuene i år! Vi møtte han på Øre Nese Hals i fjor med balkanbandet sitt Now we got members, og det blir enda mer balkaninspirerte indipopgalskap når han fyrer opp åttitallssynther og diverse folkeinstrumenter aleine. Han disker opp med varme, humor og meloditeft med inspirasjon fra hele verden. Han skal også Dj’e, da kan det bli alt fra swingklassikere fra Nora Brockstedt til Bin Ladens barnebarn som lager sprø og dansbare arabeats! Stuene blir rettogslett dubbing og clubbing, dansing og svansing av klasse!

Things to do in Horten when you're dead
Things to Do in Horten When You´re Dead
Opp av haugen av knuste discokuler, motebukser fra i sommer, tomme blåskjellskjell og sommerøl som har gått ut på dato, reiser sterke krefter fra Don Juan Dracula seg. Vi har nemlig klart å hale i land den første konserten med Things to Do in Horten When You´re Dead, et elektronika band som kommer til å ta verden med storm. Dette er en duo som bokstavelig talt setter fyr på dansegulvet og musikken er som drops for øra. Vi har gitt gutta fritt spillerom i finstuene til Dj’ing, livespilling og mer. Ikke bli forbauset om du våkner opp truseløs og gjennomsvett etter en konsert med disse gutta.

Billetter får du kjøpt her.