Siste band booket først ut!

mhoo, trudvang, andre juledag

– Mhoo –
Første band ut på Trudvang på storescenen, er de lokale, sterkt oppadgående countrybandet Mhoo. Bandet består av unge musikere fra Tønsberg, Sandefjord og Horten. Selv om bandet bare har holdt på i to år har kvartetten har allerede rukket å spille på bl.a på Slottsfjell festivalen, i Brüssel, varma opp for Holly Golightly, og ulike ungdomsarrangementer som f.eks UKM. Musikken er countrypop med sterke innslag av spansk pop, blues til god gammel bluegrass. Bandet opplyser selv at de er inspirert av hverandre, Johnny Cash, Calexico, Manu Chao og Dolly Parton.

Mhoo skal spille by:Larm i februar og var faktisk det eneste bandet som bragte frem spontan applaus fra årets demojury. Juryen fikk sterke assosiasjoner til favoritter som Dixie Chicks og First Aid Kit.
http://www.myspace.com/mhoomusic

Tagger: , , ,