Bellman + Leon Jung – 30/07/10 – Sporet

Hvem
Bellman + Leon Jung
When
fredag 30. juli, 2010
21:00 - 21+
Where
Storgata 15
Larvik
Other Info
Endelig! Bellman til Sporet! Mye har skjedd i Bellmans liv siden den fine debutplata, og når han nå brygger på sin neste som kommer i oktober, gleder vi oss til et nytt møte. Larvik er den aller første byen som får oppleve det splitter nye materialet live, med et heltent band bak låtsmeden. For Bellman er mer enn tekopp og kassegitar; han dykker etter popperler, han søker nervene som føler livet, gitarsoloen som kan løfte hodet og groovet som senker skuldrene, rytmen som rører rumpa. Rockefeller får vente, det er på Sporet magien skjer!

Bellman på MySpace

Leon Jung, yeah! Mannen bak Åpen Mic har med sitt brennende engasjement fått satt mye flott musikk fra Larvik på en scene for første gang. Da er det på tide å skrive Leon Jung på plakaten og gi mannen sjansen til å vise hvor han henter energien sin fra! Ektefølte, flotte tekster blir framført sammen et supert band med Larviksmusikere som virkelig lever med låtene.

Leon Jung på MySpace

Sporet, Larvik Jernbanestasjon. Billetter 150,- selges på Sporet og The Shop. God mat og musikk på dagen, konsertstart 22.00, dj til 02.30.

« Back to the calendar

Tagger: , , , , ,