Tellusalie + dj Strålende – 09/07/10 – Sporet

Hvem
Tellusalie + dj Strålende
When
fredag 9. juli, 2010
21:00 - 21+
Where
Storgata 15
Larvik
Other Info
Noe mørkt rører seg i Østfold, for her kommer et rimelig ungt band som synger om et levd liv! Knut Schreiners yndlinger er ute med sin tredje plate, den, som de to forrige, hyllet av kritikerene. Tellusalie rører de samme ømme punktene Neil Young, Tindersticks og Band of Horses gjør. Frontmann Ole Jørgen Ottosen kjenner sin rockehistorie og forteller med særpreg om hjertesmerte, liv og død. Brødrene Bøk har fulgt dette bandet siden debutplata, og har sett uforglemmelige konserter. Dette er herlig rufserock, progressiv drømmepop, sjelfull country servert med Ottosens subtile tremolostemme. Vi venter oss et stort rockeøyeblikk på Sporet, tårer, latter og jubelstemning!

Tellusalie på MySpace

Dj Strålende kompletterer kvelden med det beste av råkk og påpp fra kontinentet!

Sporet, Larvik Jernbanestasjon. Billetter 150,- selges på Sporet og The Shop. God mat og musikk på dagen, konsertstart 22.00, dj til 02.30.
Arrangeres av Brødrene Bøk &Co sammen med Sporet med støtte fra Larvik Kommune.

« Back to the calendar

Tagger: , , , , ,