Yoyoyo Acapulco + dj Kent Horne – 02/07/10 – Sporet

Hvem
Yoyoyo Acapulco + dj Kent Horne
When
fredag 2. juli, 2010
21:00 - 21+
Where
Storgata 15
Larvik
Other Info
Vi åpner serien med en favoritt over flere år, det er en glede å kunne ønske Yoyoyo Acapulco velkommen tilbake til Larvik! Dette bandet er som en brummende humle med stemmen til Lou Reed; ukulele med fuzz, erfarent skranglekomp, småsynthet opp i fri flukt, dette er bedaglig sommerpop med brodd! Bandet har selv gitt ut 3 vinylsingler, og albumet The Pleumeleuc Experience er utgitt i Frankrike hvor bandet har gjort stor suksess med flere turneer. Froskebaguettfolket elsker dette, det kommer du til å gjøre og! Morsomt og oppløftende, gode tekster som treffer nerven de sikter på, og helt rå rock fra den sparsommelige instrumenteringen, dette er antifolk for fintfolk!

Yoyoyo Acapulco på MySpace

I tillegg tar dj Kent Horne turen med platebagene stinn av skiddenferdig dunk-dunk-musikk.Mange kjenner Horne fra sine faste kvelder på kjente Osloklubber, hvor han har bevist seg som en platesamler som ikke lar seg stanse av genrebestemmelser. Kent er mer opptatt av at det som kommer ut av høyttalerne har nok soul til å røre hjertet, og nok tromme og bass for hode, skulder, kne og tå, kne og tå. Denne kvelden på Sporet vil han by på funky og sjelfullt klubbmusikk du ikke klarer la vær å danse til.

Sporet, Larvik Jernbanestasjon. Billetter 150,- selges på Sporet og The Shop. God mat og musikk på dagen, konsertstart 22.00, dj til 02.30.
Arrangeres av Brødrene Bøk &Co sammen med Sporet med støtte fra Larvik Kommune.

« Back to the calendar

Tagger: , , ,