Gatas Parlament + dj Don Martin – 13/08/10 – Sporet

Hvem
Gatas Parlament + dj Don Martin
When
fredag 13. august, 2010
21:00 - 21+
Where
Storgata 15
Larvik
Other Info
Det er med stor glede vi ønsker Gatas Parlament tilbake til Sporet etter dundersuksessen ifjor! Gruppa svinger fortsatt revolusjonsflagget høyt, og har vist at norskspråklig hiphop med mening kan overleve enhver trend. Elling Batman, Aslak og DJ Don Martin har sammen laget seks album og til og med ei bok! Dette er en stilsikker gjeng som jobber uavbrutt mot sitt mål, Holdning over underholdning, men jaggu er det mye godt i den siste posen der og, to langfingre backet av fete beats må nødvendigvis løfte taket. Vi gleder oss til gjensynet, sjøl om kanskje ikke gulvet på Sporet gjør!

Dobbelt v ganger tre gatasp!

Dj Don Martin
Når vi først har lurt crewet til Larvik, må vi jo sette i kraft alle talentene! Don Martin får sin tid bak platespillerene, for og virkelig vise hva han er god til! The Don er en framtidsskuende vinylsniffer, en gyngeorientert groovearbeider som han mandaglig beviser på sitt program Goodshit Radio.

Rett hjem til Goodshit!!!

Sporet, Larvik Jernbanestasjon. Billetter 150,- selges på Sporet og The Shop. God mat og musikk på dagen, konsertstart 22.00, dj til 02.30.

« Back to the calendar

Tagger: , , , ,