Bygdedisco med diskJokke Band, Svarte Greiner og Dj Terrorizers – 14/10/10 – Larvik Kulturhus Bølgen

Hvem
Bygdedisco med diskJokke Band, Svarte Greiner og Dj Terrorizers
When
torsdag 14. oktober, 2010
20:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Sanden 2
Larvik, Norway 3255
Other Info
Blåboksen blir stedet for en skikkelig bygdediskofest!

Rikskonsertene byr opp til dans med noen av landets beste utøvere fra elektronikascenen. Rammen er «dans på lokalet» med livemusikk og god stemning, spleiset med en urban klubbkveld. Brødrene Bøk er med som lokalarrangører og lover en super kveld i Larvik!

diskJokke er Joachim Dyrdahl, mattestudent, fiolinist og ikke minst en høyt respektert og ettertraktet DJ og remixer. Dyrdahl begynte å spille klassisk fiolin som femåring, men ble bergtatt av elektronika-musikken da han som 13-åring hørte Olle Abstracts legendariske P3-programmer. Nå høster han mange lovord for sin kombinasjon av disko og house og vellykkede remixer, for artister som LykkeLi, Charlotte Gainsbourg, Block Party og Donkey Boy. Sammen med blant andre Lindstrøm, Prins Thomas og Strangefruit, har diskJokke vært med på å bane vei for norsk klubbmusikk – den såkalte «space disco-scenen» – i utlandet.

diskJokke Band (live): Joachim Dyrdahl, Håkon Vinogg (Vinny Villbass), Lars Løberg Tofte (Heroes and Zeros) og Ståle Liavik Solberg.

Svarte Greiner er aliaset til Erik K. Skodvin. Han er den ene halvpart av duoen Deaf Center og driver plateselskapet Miasmah. Svarte Greiner beveger seg under mosen og ned i et mørkt og mystisk univers, som henter inspirasjon fra artister som Earth, Volcano the Bear, David Darling og norske Deathprod (Helge Sten). Live improviserer han frem klanger og atmosfærer med laptop, gitar, fiolin, stemme etc. Han har spilt på en rekke festivaler og spilte nå senest support for Fever Ray (Karin Drejier fra The Knife) sin turné i Skandinavia. Nå inviteres Bygdediskopublikum inn i hans drømmeverden av eksperimentell elektronika.

Kvelden avrundes gjerne med pardans om du vil. Dj’s Terrorizers, vanligvis kjent som Ståle Tveita og Rune Svendsen, og som innehavere av Sporet Jernbar, skal vise oss hvordan det virkelig kan bli disko på bygda!

Billetter: Pris: 180,- Student: 130,-

« Back to the calendar

Tagger: , , , , ,