BygdeDisko – rå fest i Blåboks!

Rikskonsertene byr opp til dans med noen av landets beste utøvere fra elektronikascenen. Rammen er «dans på lokalet» med livemusikk og knall klubbavsluttning. Brødrene Bøk er med som lokalarrangører og lover en super kveld i Larvik! Her finner du mer info om diskJokke, Svarte Greiner og dj Terrorizers som spiller torsdag.

diskJokke høster han mange lovord for sin kombinasjon av disko og house og vellykkede remixer, for artister som LykkeLi, Charlotte Gainsbourg, Block Party og Donkey Boy. Sammen med blant andre Lindstrøm, Prins Thomas og Strangefruit, har diskJokke vært med på å bane vei for norsk klubbmusikk – den såkalte «space disco-scenen» – i utlandet. Så, med fullt band blir dette garantert rått!

Svarte Greiner beveger seg under mosen og ned i et mørkt og mystisk univers, som henter inspirasjon fra artister som Earth, Volcano the Bear, David Darling og norske Deathprod (Helge Sten). Live improviserer han frem klanger og atmosfærer med laptop, gitar, fiolin, stemme etc. Han har spilt på en rekke festivaler og spilte nå senest support for Fever Ray (Karin Drejier fra The Knife) sin turné i Skandinavia.

Kvelden avrundes gjerne med pardans om du vil. Dj’s Terrorizers, vanligvis kjent som Ståle Tveita og Rune Svendsen, og som innehavere av Sporet Jernbar, skal vise oss hvordan det virkelig kan bli disko på bygda!

Info og billetter finner du her.

Tagger: , , , , , ,