Hengsrø Smie og Bernard Briis Band – 29/10/10 – Larvik Kulturhus Bølgen

Hvem
Hengsrø Smie og Bernard Briis Band
When
fredag 29. oktober, 2010
20:00 - All Ages Buy Tickets
Where
Sanden 2
Larvik, Norway 3255
Other Info
Fredag 29. oktober er det duket for dobbeltkonsert med Hengsrø Smie og Bernard Briis Band på Bølgen kulturhus. Bandene har ikke spilt konserter sammen før, men sentrale medlemmer i begge band har fartstid fra det etterhvert legendariske popbandet Boy. Bernard Briis Band bør være velkjent for mange Larviksfolk, etter en rekke konserter for fulle hus på Sporet Jernbar. Samme sted var det også mange som fikk oppleve det nystartede poprockbandet Hengsrø Smie i juni i år.

Billetter: http://www.bølgen.no eller i døra. Koster bare 100 spenn!

« Back to the calendar

Tagger: , , , ,