Band #3 og Dj´s: Bassen som vekker de døde!

Fra Dødpopkollektivet i Oslo får vi inn den skarpeste synthen i skuffen; Sprutbass! Han har imponert oss mange ganger, enten om det er på scena med DU, dansespillende med Melkeveien og de andre Skweefolka eller som nå; helt aleine med dødskontroll på grisete beats med uimotståelige synthlinjer! Sprut har rocka fete klubber over hele Europa og i Larvik har han satt Sporet på huet. Det er med et stort, stolt glis vi presenterer noe som er så totalt grimmt og groovy! Sprutbass på MySpace

I tillegg får vi besøk av en herlig gjeng med Dj´er som holder festen varm ut i de små timer: DJ Chali er en vaskeekte larviking som har varmet opp for noen av verdens største stjerner, på Oslo-scener som Rockefeller, Sentrum Scene og Blå, men som er observert med det desidert største gliset på Trudvang! Lise Karlsnes pakker med seg sine favoritter, og er det noen som kjenner god dansemusikk, så er det henne! Chris Wareing, som til daglig jobber med Casiokids, har musikkpeil på internasjonalt nivå og kommer til å løfte kvelden!

Tagger: , , , , ,