HeteBølgen – 01/07/11 – Larvik Kulturhus Bølgen

Hvem
HeteBølgen
When
fredag 1. juli, 2011
22:00 - 18 Buy Tickets
Where
Sanden 2
Larvik, Norway 3255
Other Info
Brødrene Bøk &Co disker igjen opp med sommerens fineste konsertrekke, denne gangen i den flotte foajeen på Bølgen! I kjent stil velger vi oss artister fra toppen av ønskelista, ikke nødvendigvis kjente navn, men garantert store opplevelser. Med Bølgens herlige brygge nært fyller vi indre havn i Larvik med sjangerbreie og fremadskuende god musikk!

1. juli Asbjørn Ribe
Dører kl. 21, konsertstart kl. 22. 150,-
Asbjørn Ribe er den blide orgelkanonen fra suksessgruppene Jim Stärk og Number Seven Deli, som spiller fengende og uanstrengt amerikansk soul og blues med god, britisk pop i bunnen.

21. juli Berserk - The sailing pirate cirkus
Gratis på dagtid! Dører kl. 21, konsertstart kl. 22. 150,-
Jugefantene i Fred D'Red and the Berserk Bastards, tidligere Berserk band, spiller festmusikk for de voksne røverne i Larvik!

22. juli Pål Angelskår
Dører kl. 21, konsertstart kl. 22. 150,-
Popsnekkeren fra Minor Majority kommer endelig til Bølgen og lager sval stemning med nykomponerte låter og radiofavoritter!

23. juli Ary Morais - Varme vibber fra Kapp Verde
Dører kl. 21, konsertstart kl. 22. 150,-
Ary Morais blander tradisjonell Kapp Verdiansk musikk med moderne vrikk, dette blir et flott møte med den varme musikken fra Kapp Verde!

29. juli Lucy Swann
Dører kl. 21, konsertstart kl. 22. 150,-
Her kommer et etterlengtet gjensyn med en fengende artist med full kontroll over sin særegne stemme. Vi får alt fra kankeståstilledisco til breie ballader, Lucy spiller for å fenge og fange!

« Back to the calendar