Stor pop – det er Bartlett det!

Brødrene Bøk &Co er svært stolte av å få Shaun Bartlett tilbake til distriktet, nærmere bestemt til Det Gule Galleriet lørdag 8. desember. Stemninga ved sist besøk på Sporet var euforisk; gledeshyl og tårer trillet bortover togskinnene ved Larvik stasjon. Når Shaun nå tar med seg et par gode venner og tar tak i publikum på Gule, er det en fullkommen artist vi vil møte. Publikum er kanskje møre fra før, stemmen har strøket tv seere både med- og mothårs gjennom The Voice. Bartlett ble en favoritt, selv om vi lokalpatriotisk heiet på Kari Anne Eikenes, visste vi hva det bodde i den gutten. Med to sterke album bak seg med flere sterke P3 favoritter og en ny plate på trappene, har Shaun en popsterk katalog med høydepunkter på rekke og rad.

Mange så han på Stavernfestivalen i sommer, og her får vi endelig igjen et nært møte med artisten. Formidlet med moden innlevelse og nevnte voice, blir dette en varm og uforglemmelig kveld å se fram til. At det er Brødrene Bøk som arrangerer betyr at kvelden blir mer enn en konsert og kommer til å vare hele natta. Vi gleder oss, det burde dere og!

Dørene åpner kl. 20.00, konsertstart ca. 22.00. Vi holder DJ, fest og nattmat, dette blir en nydelig helkveld i god Bøk ånd!

Billetter 150,- i forsalg hos Det Gule Galleriet. www.gulegalleriet.no

Se, hør og bli venn på Shauns Facebook: http://www.facebook.com/shaunbartlettmusic

Tagger: , , , , , , , , ,